[ IMPLICARE ] Vă mulțumesc tuturor, oameni buni! :)

Scris de Daniel Dobrisan
435 vizualizari

Câteodată e frumos să te oprești și să le mulțumești oamenilor din jurul tău, să le mulțumești celor care îți sunt alături, indiferent dacă le poți oferi ceva sau nu, să le mulțumești oamenilor care sunt lângă tine, doar pentru că te consideră un om bun.

Vreau să le mulțumesc și eu, scriind acest articol, tuturor membrilor asociației, să mulțumesc echipei pentru tot: vă mulțumesc pentru că ați crezut și încă o faceți, în proiectul „Stâlpeni, comuna noastră!”

Mulțumesc echipei din Gazeta de Stâlpeni pentru proiectul acesta, pentru susținere și pentru tot ceea ce faceți! Mulțumesc pentru că vă implicați prin scris, prin articole, prin inițiative pentru informarea și formarea corectă a cetățenilor!

Mulțumesc mult familiei mele și prietenilor, cei care m-au susținut mereu și mă susțin în continuare. Vă mulțumesc că mi-ați fost și îmi sunteți mereu alături și mă susțineți în tot!

Despre această apreciere am vrut să fie articolul acesta. Despre voi, cei cărora vă pasă și vă implicați, despre a vă mulțumi pentru tot ceea ce însemnați pentru mine!

Vă mulțumesc tuturor, oameni buni! 🙂

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate