SPCLEP Stalpeni, un proiect viabil!

Scris de Daniel Dobrisan
269 vizualizari

Infiintarea unui Serviciu Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor in comuna Stalpeni este o provocare pentru administratia locala intrucat este un proiect mare care necesita investitii, investitii care pe termen lung se vor concretiza in diverse beneficii pe care le vor obtine cetatenii din comuna Stalpeni.

Mi s-a spus despre acest proiect ca nu este unul realizabil intrucat comuna Stalpeni este o comuna mica, care nu-si permite o astfel de investitie si ca beneficiile nu acopera costurile de implementare si intretinere. Sau ca legea nu permite un astfel de serviciu, avand in vedere ca cetatenii comunei Stalpeni sunt in momentul de fata arondati orasului Mioveni.

In realitate proiectul este unul viabil, care se poate dezvolta, se poate implementa si poate functiona foarte bine, insa pentru asta este nevoie de implicare, este nevoie de vointa si este nevoie ca alesii nostri locali sa constientizeze nevoia si avantajele infiintarii unui astfel de serviciu in comuna noastra.

Proiectul a fost depus la Primaria Stalpeni in vara anului 2020, insa din pacate, nici pana astazi acesta nu a fost dezbatut sau votat in vreo sedinta a Consiliului Local Stalpeni.


Click pe link pentru a vedea proiectul HCL


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate