[ FOTO ] Și anul acesta a fost curățat Izvorul de la Moară

Scris de Daniel Dobrisan
261 vizualizari

Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” a organizat zilele acestea o doua acțiune de îngrijire și amenajare a izvorului de apă din Stâlpeni, prima fiind anul trecut. A fost tunsă iarba, au fost tunse salciile, s-au strâns gunoaiele și deșeurile depozitate ilegal în acea zonă iar la final a fost dat un nou aspect cât mai plăcut acestui loc din comuna noastră.

După aceasta acțiune locul este acum mult mai curat și arată mult mai bine, însă va trebui să fie menținută curățenia în continuare, iar periodic va trebui reorganizată această acțiune pentru a nu se mai înfunda canalul din imediata apropiere a izvorului.

Sunt de felicitat aici și cetățenii care au ajutat la curățarea și îngrijirea acestui loc și merită toată aprecierea din partea noastră!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate