Sala de clasa renovata cu sprijinul asociatiei „Stalpeni, comuna noastra!”/FOTO

Scris de Daniel Dobrisan
967 vizualizari

Acum cateva saptamani ne-am pus pe treaba, am discutat cu doamna profesoara Valentina Enache si ne-am apucat sa renovam clasa in care vor invata anul acesta elevii clasei I ai Scolii Livezeni. Am avut-o alaturi de noi pe doamna profesoara, sotul dumneai, voluntari ai asociatiei, delegati satesti, dar si consilieri locali (domnul Constantin Mugurel Dumitru). Toti acestia si-au donat din timpul lor pentru a face un lucru bun pentru copiii care au inceput astazi scoala.

Aveti aici cateva poze inaintea si in timpul renovarii, iar mai jos puteti vedea rezultatul final. Va mai urma, in curand, o noua interventie in privinta tavanului care trebuie refacut.

Fondurile utilizate pentru tot acest proiect au venit fie din contul asociatiei „Stalpeni, comuna noastra!”, fie din donatiile parintilor, doamnei profesor sau al altor donatori. Promitem ca in urmatoarele zile sa va prezentam toate costurile care au fost necesare pentru renovarea clasei.

Speram ca acesta sa fie considerat un exemplu pozitiv al faptului ca exista oameni care doresc sa participe la asemenea actiuni benevol, fara vreun inteles personal, doar in ideea de a face un lucru bun pentru comunitatea din care fac parte.

Noi suntem extrem de fericiti ca am putut ajuta. Pozele arata finalul muncii depuse de noi toti, alaturi de doamna profesor si de parinti. Clasa arata foarte bine acum dar nu ne oprim aici si cu prima ocazie ne vom apuca si de refacerea tavanului.

Daca doriti sa ne sustineti in actiunile noastre, puteti face o donatie in contul IBAN RO97BTRLRONCRT0611492701, Banca Transilvania, deschis pe numele Asociatiei „Stalpeni, comuna noastra”.

Va multumim anticipat!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate