S-a infiintat Asociatia „Stalpeni, comuna noastra!”

Scris de Daniel Dobrisan
430 vizualizari

Dupa o lunga asteptare va pot anunta ca, in sfarsit, s-a infiintat legal Asociatia „Stalpeni, comuna noastra!”. Chiar daca mai sunt mici detalii de rezolvat dupa infiintare (la ANAF, obtinere CUI, finalizare cont bancar, etc), asociatia a primit unda verde din partea instantei.

Dosarul a fost asadar aprobat, iar asa cum se arata in hotararea instantei Judecatoriei Campulung, a fost acordata personalitatea juridica Asociatiei „Stalpeni, comuna noastra!”.

Vor urma cateva articole in gazeta, in care voi prezenta parcursul infiintarii asociatiei, cu bune si cu rele, un ghid despre cum poate oricine sa infiinteze o asociatie si alte cateva destainuri surpriza.

Le multumesc colegilor mei pentru acest efort de inceput si tuturor celor care ne-au sprijinit sa primim personalitatea juridica.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate