Premiantii concursului organizat de „Gazeta de Stalpeni”

Scris de Oana Diaconescu
567 vizualizari

Stim ca data de 5  februarie 2021 este importanta pentru cativa dintre elevii din Stalpeni. Ei, ca si doamnele profesoare care i-au indumat, asteapta cu nerabdare sa afle cine sunt castigatorii concursului organizat de „Gazeta de Stalpeni”.

Ne rezervam placerea de a-i felicita pe toti participantii:

  • LASCU DARIA,
  • PATRU IOANA NARCISA,
  • ANDREI IANIS,
  • PATRU ANDREEA MARIA,
  • MORMOLEA ANDRADA,
  • ROSU ADELINA ELENA,
  • TANASESCU PATRICIA MARIA,
  • PATRU MIHAELA STEFANIA,
  • BARDAC ANTONIA.

Mai sunt si alti doi concurenti, unul al carui nume nu il putem face public pentru ca parintii nu au dorit, celalalt pentru ca nu a semnat lucrarea trimisa, deci nu stim cine este.

Multumim doamnelor profesoare  GABRIELA STANCIULESCU si VALENTINA ENACHE care, alaturi de doamna Director al Liceului „I. C. PETRESCU” Stalpeni,  prof. ELENA POSTELNICU, au indrumat elevii si ne-au sprijinit in acest demers, fiind puntea de legatura intre noi si copii.

Multumim celor 9 evaluatori care ne-au oferit timpul si experienta dumnealor, citind lucrarile copiilor, exprimandu-si opiniile si publicandu-le in Gazeta, fiind alaturi de noi pas cu pas .

Multumim domnului ANDREI VACARU si tuturor sponsorilor care au donat bani pentru acest evenimement.

DRAGI ELEVI, DOAMNELOR SI DOMNILOR PARINTI SI PROFESORI, CASTIGATORII CONCURSULUI  DE CREATIE LITERARA CU TEMA „STALPENI. COMUNA NOASTRA” SUNT :

PREMIUL I –  PATRU MARIA STEFANIA –  100 lei

PREMIUL II  – ROSU ADELINA ELENA – 75 lei

                       –  PATRU ANDREEA MARIA –  75 lei 

PREMIUL III –  CONCURENTUL CU NUMARUL 8 DE CONCURS  –  50 lei

(nu putem face public numele concurentului cu numarul 8 de concurs, deoarece parintii nu si-au exprimat acordul in acest sens)

Micii scriitori participanti la acest concurs sunt invitati in data de 12.02.2021, la ora 17.30, la Liceul I C Petrescu, unde, in cadrul unei mici festivitati de premiere (organizata in contextul epidemiologic actual, respectand  toate masurile de distantare sociala), li se vor inmana diplomele de participare si premiile in bani oferite de GAZETA DE STALPENI.

Video: Momentul desigilarii plicului ce continea rezultatele concursului organizat de „Gazeta de Stalpeni”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate