[PREZENTARE] Parteneriat de colaborare ASCN

Scris de Daniel Dobrisan
370 vizualizari

Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” lansează oficial parteneriatul de colaborare care este deschis oricărei persoane fizice sau juridice, societăți sau entități economice.

Acest parteneriat reprezintă o prezentare a echipei și a activității noastre, a resurselor de care noi dispunem în momentul de față, iar prin aceasta ne dorim să arătăm deschiderea spre a colabora cu cât mai multe persoane fizice și juridice.

În prezentare puteți găsi atât activitatea de până acum cât și obiectivele pe care ni le-am propus și, desigur, resursele pe care noi le avem și cu care putem ajuta la rândul nostru.

Le mulțumim tuturor … citește continuarea pe site-ul ASCN.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate