Mie imi pasa…

Scris de Madalina Andrei
873 vizualizari

Plec de la ideea “daca nu ti iubesti satul, cum sa-l pastrezi curat?” Peste tot sunt insa numai gunoaie. Spiritul civic, educatia, din pacate, nu ne caracterizeaza pe toti!

Cerem, dar noi ce facem?

Coborati din autobuz dragi consateni si aruncati diverse lucruri pe sant. Trec altii pe strada, in carute, beau bere, dozele le arunca, nici nu se uita pe unde. Nu va ganditi ca, in urma voastra, ramane mizerie?

Adevarat, nu avem cosuri de gunoi amplasate prin sat, dar avem simt, suntem oameni si nu ne face cinste ca pe unde trecem sa lasam in urma noastra mizerii.

Ii zic cuiva:

– De ce aruncati masca pe strada?

Raspunsul il primesc cat se poate de sec…

–  E treaba ta?

Sigur ca este si treaba mea, pentru ca aceasta comuna este si a mea si ma intereseaza sa traiesc intr-un loc curat.

Da, sta in noi sa fim oameni civilizati, sa fim exemple, sa atragem atentia atunci cand lucrurile nu merg bine, pentru ca suntem oameni cu drepturi, dar avem si obligatii.

Fie sa va fie drag satul, doar asa putem sa-l tinem curat, doar asa putem face ceva constructiv! Mie imi este. Si de aceea imi pasa.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate