Inca un pas spre infiintarea ONG-ului „Stalpeni, comuna noastra!”

Scris de Daniel Dobrisan
343 vizualizari

Ieri a avut loc ședința de constituire a Asociației „Stâlpeni, comuna noastră!„.

În urma desfășurării ședinței au fost aprobate statutul și actul constitutiv și au fost aleși membrii care vor ocupa funcțiile de conducere și de control ale asociației, după cum urmează:

  • Președinte: Daniel Dobrișan;
  • Prim-vicepreședinte: Ionela Birea;
  • Vicepreşedinte: Gheorghe Nicolae.

Membrii Consiliului Director sunt:

  • Mădălina Andrei;
  • Ion Andrei;
  • Sabin Odă;
  • Vlăduț Dobrișan.

În săptămânile următoare ne vom ocupa de înființarea din punct de vedere juridic a asociației și în ceea ce privește activitatea noastră publică vom debuta prin organizarea unei acțiuni de împădurire în comuna Stâlpeni.

Asociația își propune să vină cu proiecte pe toate domeniile de activitate dar cel mai important obiectiv pe care ni-l asumăm este crearea unei punți de legătură între membrii filialelor locale ale partidelor din Stâlpeni astfel încât proiectele și binele colectiv să fie pe primul plan.

Nota: Din poziția de invitat a participat alături de noi la ședință domnul Mugurel Constantin Dumitru.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate