Inca un pas inainte

Scris de Ionela Birea
342 vizualizari

Suntem incantati sa va anuntam ca incepand de astazi Asociatia „Stalpeni, comuna noastra!” a incheiat toate procedurile juridice de infiintare. A fost un proces greu de care Daniel a scris aici si suntem fericiti ca am reusit sa incheiem (sper) ultimul pas.

Tot incepand de astazi ne puteti sustine si financiar prin cele doua conturi deschise la Banca Transilvania.

CONT RON : RO97BTRLRONCRT0611492701

CONT EURO : RO47BTRLEURCRT0611492701

La finalul fiecarei luni vom prezenta un raport al tuturor incasarilor si cheltuielilor asociatiei.

Ca si pana acum, o sa continuam sa va tinem la curent pe toate mediile online cu privire la activitatile noastre. Va multumim tuturor celor ne-ati sustinut pana acum precum si celor care ne veti sustine in continuare.

Asociatia “Stalpeni, comuna noastra!”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate