[PROIECT] „Health Village”, 15.000 de lei pentru dotarea Dispensarului Stâlpeni

Scris de Daniel Dobrisan
336 vizualizari

Anul trecut, alături de colegii mei din Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” reușeam să obținem o finanțare în valoare de aproximativ 6.500 de lei pentru dotarea unei săli de clasă din Școala Generală Livezeni.

Anul acesta, alături de aceiași colegi, am redactat un nou proiect pentru comuna Stâlpeni, proiect pe care l-am numit „Health Village”.

Prin acesta ne propunem să dotăm dispensarul din comuna Stâlpeni cu aparatură medicală și nu numai, pentru că ne-am propus noi ca anul acesta să acordăm mai mulltă atenție și sănătății din comuna noastră.

Proiectul are o valoare totală de aproximativ 15.000 de lei și a fost depus în cadrul aceluiași program de anul trecut „Doing Good!” program ce se desfășoară în întreaga lume și este finanțat de Starbucks.

Printre dotările enumerate de către noi în proiect se regăsește și un electrocardiograf portabil, un analizor hemoglobină glicozilată, canapele de consultații precum și altele.

Proiectul a fost depus deja și urmează ca în următoarele luni să primim un răspuns pe care îl vom face și public.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate