[PROIECT ASCN] Fii tu, Moș Crăciun!

Scris de Daniel Dobrisan
239 vizualizari

Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” lansează proiectul „Fii tu, Moș Crăciun!” în care va putea participa oricine dorește. Vă vom prezenta mai multe cazuri sociale pentru care veți putea dona și veți putea ajuta, alături de noi, familiile care au nevoie de ajutor.

Am lansat deja proiectul, iar în zilele următoare vom începe să prezentăm și cazurile, ulterior vom lua legătura cu oamenii care doresc să ajute și vom începe să ne organizăm.

Trebuie precizat și faptul că oamenii pot ajuta cu orice au, fiecare lucru mic este de folos, fie că e vorba de alimente, de haine, de bani etc. Toate sunt bine primite, iar în privința sumelor de bani pentru cei care doresc să doneze, le vom pune ulterior la dispoziție conturile IBAN și contractele de donație.

Sperăm ca la acest proiect să se înscrie cât mai multe persoane, ca să putem să le oferim oamenilor cât mai multe lucruri de bază, de care aceștia au nevoie.

Haideți ca anul acesta să facem mai mult bine ca niciodată!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate