[ASCN] „Fii tu, Moș Crăciun!”, s-a întors

Scris de Daniel Dobrisan
105 vizualizari

După un an de așteptare, proiectul „Fii tu, Moș Crăciun!” se întoarce și puteți și anul acesta să deveniți Moș Crăciun pentru copiii și familiile care au nevoie de ajutorul nostru.

Anul trecut am reușit prin acest proiect să aducem pe lângă cadouri și dulciuri, multe alimente și haine care le-au fost de mare folos familiilor implicate.

Anul acesta ne propunem mai mult. Ne dorim să ajungem la cât mai multe familii și să ajutăm și mai mult, dar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru, al fiecăruia dintre noi.

Orice persoană care dorește să ne ajute și să devină Moș Crăciun în perioada aceasta, o poate face printr-o donație în unele din cele două conturi ale asociației pe care le regăsiți mai jos:

RON: RO97BTRLRONCRT0611492701;
EUR: RO47BTRLEURCRT0611492701.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate