[ASCN] „Fii tu moș Crăciun!” – finalul acțiunii

Scris de Ionela Birea
329 vizualizari

Acum câteva săptămâni vă rugam să fiți Moș Crăciun împreună cu noi, iar acum dorim să vă mulțumim că v-ați alăturat cauzei noastre.

Cu ajutorul dumneavoastră am reușit să strângem aproximativ 1.500 lei pe care i-am transformat in alimente și jucării pentru copii. În imaginile de mai jos găsiți o mică parte a experienței prin care eu și colegii mei am trecut marți, când i-am vizitat pe David, Mario, Mădălina și Răzvan, ulterior și pe fetele de la Coșești, ca renii Moșului.

Din păcate, în imagini nu se văd oamenii care ne-au adus alimente să le donăm în numele lor, cei care au donat bani, haine, televizoare sau jucării pentru ei sau cei care ne-au contactat pentru că doreau să viziteze copiii pe cont propriu, pentru a le duce donații de Crăciun.

Pozele nu pot transmite nici cât de mult a crescut David de când l-am văzut anul trecut. Are 4 ani deja. Era extrem de bucuros când a văzut dinozaurul roșu sau pe Spiderman și cum i-am pus pe amândoi să se lupte. Tractorul o să îl primească de la Moșul, în dimineața de Craciun.

Mario și Răzvan sunt adorabili, înnebuniți după mașinuțele pe care ni le-a dat Moșul pentru ei. Mădălina este însă cea mai simpatică dintre toți. Este un copil atât de matur pentru cei 12 ani, fiind sigură că este unul dintre acei viitori adulți care vor realiza lucruri bune în viața asta.

Puteți vedea în pozele de mai jos cât sunt de norocoasă că fac parte din ASCN, ori cât de pline de bucurie sunt acțiunile noastre. Colegii mei sunt cei mai buni în a avea rezultate pozitive pentru oamenii buni, care au nevoie doar de puțin ajutor.

Sunt sigură că 2023 va fi un an în care vom face și mai multe acțiuni, alături de dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru tot! Daniel, Ionela, Gică, Laura, Vlad, Ana, Cătălin, Diana, Gabriela, Vlad


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate