[ACȚIUNE CIVICĂ] Fii tu Moș Crăciun! – cazul Livezeni

Scris de Daniel Dobrisan
355 vizualizari

Ultimul caz social din cadrul proiectului „Fii tu, Moș Crăciun!” pentru care vă mai cerem ajutor anul acesta, vine din satul Livezeni unde am întâlnit o familie formată dintr-o bunică și 3 nepoți.

Mario și Răzvan sunt doi băieți micuți de care Mădălina, sora lor mai mare, a trebuit să aibă grijă după moartea mamei lor.

Așadar Mădălina a trebuit ca de la o vârstă foarte fragedă să preia și din treburile casei, dar și să aibă grijă de frații ei.

Am reușit să-i ajutăm Crăciunul trecut însă pentru sărbătorile din anul acesta avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Așa că haideți împreună să facem un bine acestei familii!

Ne puteți ajuta cu orice aveți dumneavoastră: haine, alimente, jucării, rechizite iar pentru cei care doresc să doneze sume de bani aveți mai jos contul bancar: RO97BTRLRONCRT0611492701, Banca Transilvania.

Vă mulțumim!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate