[ACȚIUNE CIVICĂ] Fii tu Moș Crăciun! – cazul Făget

Scris de Ionela Birea
280 vizualizari

David este un băiețel tare simpatic de 4 anișori și jumătate. Locuiește cu bunicii, în comuna Făget, fiind crescut de aceștia în totalitate, de când a fost abandonat de părinți.

David speră ca Moșu’ să îi aducă un tractoraș de jucărie anul asta, ca să îi ajute pe bunici la treburi.

Bunica ne-a spus că ar avea nevoie de alimente și lemne, „că nu s-au mai ajuns banii și pentru ele”.

Dacă doriți să îl ajutați pe David cu orice aveți pe acasă, ne puteți scrie pe pagina noastră de Facebook sau puteți dona în contul ASCN: RO97BTRLRONCRT0611492701.

Vă mulțumim că ne ajutați să facem bine!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate