[ONG Stâlpeni] „Fii tu, Moș Crăciun!” – ediția 2023

Scris de Ionela Birea
121 vizualizari

Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” lansează ediția a 2 – a a proiectului „Fii tu, Moș Crăciun!” prin care încercăm să facem un Crăciun mai frumos pentru familii care au nevoie din Stâlpeni și împrejurimi.

Dacă doriți să fiți alături de noi și anul acesta, donând alimente, haine sau bani (pentru care vom pune ulterior la dispoziție contracte de donație), o puteți face scriindu-ne aici sau pe Facebook (în comentarii sau pe messenger), ori donând in conturile asociației, deschise la Banca Transilvania:

  • RON: RO97BTRLRONCRT0611492701;
  • EUR: RO47BTRLEURCRT0611492701.

Cu ajutorul dumneavoastră le putem oferi oamenilor cât mai multe lucruri de bază de care aceștia au nevoie.

Haideți ca anul acesta să facem mai mult bine ca niciodată!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate