[IMPLICARE] „Education, a basic human need!” – un proiect pentru elevii din Livezeni!

Scris de Daniel Dobrisan
649 vizualizari

Oameni buni, am mai scris despre acest proiect dar reiau pe scurt povestea: acum un an mi s-a povestit despre programul “Doing GOOD” așa că am scris împreună cu Ionela Birea un proiect de dotare cu mobilier și aparatură al unei clase din școala Generală Livezeni.

Proiectul l-am numit împreună „Education – a basic human need!” pentru că a trebuit să-l redactăm în limba engleză.

L-am depus, iar noi, așa cum ați aflat dintr-un alt articol, am renovat între timp această sală de clasă din fonduri proprii. Proiectul a fost aprobat, rar după un timp de așteptare până ce toate actele au fost gata, ne-a fost virată finanțarea am constatat că aici a intervenit o mică problemă. Din păcate, din cauza inflației, costurile totale ale produselor au crescut cu aproximativ 1.200 de lei

Datorită tuturor persoanelor care au donat s-a strâns suma necesară și am putut comanda toate produsele, iar valoarea totală a acestei investiții s-a ridicat în cele din urmă la suma de aproximativ 8000 de lei. Rezultatele se văd în fotografii și cu această ocazie vreau să îi mulțumesc lui Gheorghe Nicolae, Vlăduț Dobrișan, Ionelei Birea precum și tuturor colegilor mei din asociația „Stâlpeni, comuna noastră!”, dar și tuturor celor care au donat pentru acest proiect și donează în continuare pentru asociație.

Suntem oameni buni, avem în continuare nevoie de susținerea dumneavoastră ca să putem face bine altor oameni așadar vă las mai jos contul asociației dacă doriți să donați:
RO97BTRLRONCRT0611492701

Continuăm treaba și revenim cu alte proiecte! :)


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate