[ CIVIC ] Ecologizare a zonei Opresti – actiune a ONG-ului „Stalpeni comuna noastra”

Scris de Oana Diaconescu
518 vizualizari

Asociatia „Stalpeni, comuna noastra” va invita sa participati, cu mic cu mare, vineri 30 aprilie, la o actiune de colectare a gunoiului de pe spatiul public din satul Opresti.

Cu totii stim ca localitatea este sufocata de gunoi, iar acest eveniment este de bun augur, avand in vedere ca o comuna curata reprezinta imaginea localnicilor din comunitate.  Dar , nu trebuie sa uitam ca  pastrarea spatiului public curat si colectarea propriului gunoi sta numai in puterea fiecaruia dintre noi.

Invitatia de a participa la acest eveniment, se regaseste pe pagina Facebook a asociatiei:

Intai am plantat iar acum incepem sa strangem si gunoiul!!!  Vineri, incepand cu ora 08.30 in satul Opresti, va asteptam la prima actiune de ecologizare a asociatiei „Stalpeni, comuna noastra!”. Actiunea este sustina si de primaria Stalpeni care ne va pune la dispozitie sacii pentru strans gunoiul precum si ridicarea gunoiului. Va asteptam vineri alaturi de noi sa redam zambetul naturii!

„Redam zambetul naturii” este o actiune de ecologizare organizata in colaborare cu primaria comunei Stalpeni.  Am luat legatura cu doamna viceprimar care ne-a pus la dispozitie sacii pentru colectarea selectiva a gunoiului si ne-a asigurat ca vor trimite masina de gunoi pentru ridicare sacilor. Asociatia participa la aceasta colaborare prin voluntarii care vor strange gunoaiele, va pune la dispozitie manusi pentru toti voluntarii care vor dori sa participe si cel mai important, va aduce cea mai buna atmosfera asa cum s-a intamplat si la actiunea precedenta de impadurire.

Ii transmit pe aceasta cale multumiri atat din partea mea cat si din partea asociatiei, doamnei viceprimar, Nicoleta Machedon pentru disponibilitatea pe care a aratat-o fata de dorinta noastra de a organiza aceasta actiune si sper ca vom reusi sa continuam o colaborare in beneficiul exclusiv al cetatenilor intre Primaria Stalpeni si asociatia „Stalpeni, comuna noastra!”.

 

–  Daniel Dobrisan  –  presedintele O N G – ului „Stalpeni, Comuna Noastra”

Salutam colaborarea Asociatiei cu autoritatile locale, in speta Institutia Primariei, in scopul atingerii unui obiectiv comun: acela de a avea o comuna curata. Va invitam si dvs. sa participati in numar cat mai mare si vom aprecia daca pe viitor veti arunca gunoiul numai in spatiile special amenajate.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate