[ PROIECT CIVIC ] Cerem dezbaterea proiectului de acordare a burselor de performanță

Scris de Daniel Dobrisan
244 vizualizari

Proiectul „Performanță în educația din comuna Stâlpeni” a fost depus la secretariatul primăriei comunei Stâlpeni în data de 19.05.2022. Tot în aceeași zi a fost publicat și convocatorul ședinței ordinare a CL Stâlpeni, ședință ce va avea loc săptămâna viitoare, în data de 26.05.2022.

Din păcate, proiectul nu se află pe ordinea de zi a ședinței. Din fericire nu vom renunța și vom merge mai departe, lucru pe care l-am și făcut deja, prin a trimite o solicitare către Primăria Stâlpeni și către Prefectura Județului Argeș prin care rugăm autoritățile locale să suplimenteze ordinea de zi, să dezbată și să aprobe proiectul în cauză.

Ce urmează?

Să primim un răspuns din partea Primăriei și din partea Instituției Prefectului județului Argeș și să vedem dacă proiectul va fi în cele din urmă dezbătut în ședința de joia viitoare.

La ce ne așteptăm?

Sincer, ne așteptăm ca proiectul să fie dezbătut joi și ca aleșii locali să fie reticenți în privința acestui proiect, întrucât vorbim despre o investiție de 77.500 de lei în educație în condițiile în care aceasta a fost în permanență subfinanțată și n-a fost niciodată o prioritate pentru politicienii locali.

Nu renunțăm!

Cu toate acestea, nu renunțăm. În cazul în care proiectul nu va fi dezbătut ne vom adresa din nou prefecturii și vom cere, așa cum am mai spus-o deja, convocarea unei ședințe de îndată pentru dezbaterea și aprobarea proiectului.

În cazul în care proiectul va fi dezbătut și ne vom lovi de un refuz din partea domnilor consilieri atunci vom porni o campanie de strângere de semnături pentru a pune cât de multă presiune pe aleșii locali, până când acești vor aproba și primăria va pune în aplicare proiectul.

În concluzie, nu renunțăm până când Consiliul Local Stâlpeni nu va oferi bursele de performanță elevilor din comuna Stâlpeni!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate