[CIVIC] Avem nevoie de ajutorul vostru

Scris de Ionela Birea
238 vizualizari

Salutare, oameni buni!

Alături de colegii mei din asociația Stâlpeni, comuna noastră vă prezentăm astăzi cazul Anei din comuna Mihăești, o fată de doar 21 de ani cu probleme de sănătate care a crescut la institut, mama ei a murit, Ana a rămas aproape de una singură fără părinți iar acum se luptă pentru a-și face o viață mai bună.

Am rămas impresionați de povestea ei, Ana are probleme de sănătate care nu îi permit să lucreze la un loc de muncă normal ca noi toți. Cu toate astea vrea să muncească și își caută un loc de muncă. Ne are alături pe noi, pe sora ei Ștefania iar cu ajutorul tuturor putem să-i oferim niște condiții minime de trai.

Zilele acestea vom merge să facem curățenie în casa în care locuiește acum Ana iar cu ajutorul vostru vom reuși să renovăm această casă și totodată să cumpărăm un aragaz, un frigider, un pat și alte necesități pentru un minim trai.

Orice ajutor este bine venit, vă las mai jos conturile asociației „Stâlpeni, comuna noastră”:

  • RON: RO97BTRLRONCRT0611492701
  • EUR: RO47BTRLEURCRT0611492701

Beneficiar: Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate