[ACȚIUNE CIVICĂ] Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” – sprijin acordat la final de an!

Scris de Daniel Dobrisan
544 vizualizari

Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” a încheiat anul 2021 cu acțiuni umanitare acordate unor familii, atât din comuna Stâlpeni cât și din împrejurimi.

Acum câteva luni se pornea a doua ediție a proiectului „Donăm fapte bune!”, proiect ce a reușit să strângă la donat sânge mai multe persoane, precum și donarea tichetelor de masă primite, în scopuri umanitare.

Adunând aceste tichete și, cu alte sume donate de către oameni binevoitori, s-au cumpărat alimente pe care membrii asociației „Stâlpeni, comuna noastră!” le-au donat lui David, un băiețel din Făget cu o situație mai dificilă, precum și unei familii din satul Livezeni care trece tot printr-o situație mai grea.

Încheiem așadar un an, fix cum l-am început: făcând bine și ajutând oamenii, ajutând comunitatea. Acesta este cel mai important mesaj pe care îl poate da ASCN, să facem bine și să ne ajutăm tot timpul, pe tot parcursul anului, iar din ceea ce avem, să oferim și altora care nu au deloc.

Toate familiile ajutate și toată activitatea asociației o puteți găsi pe pagina de facebook sau de instagram. Să ne vedem în noul an cu mai mulți oameni buni, și cu mai multe fapte bune!

La mulți ani!

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate