[ EVENIMENT ] Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” și-a lansat site-ul oficial

Scris de Daniel Dobrisan
627 vizualizari

Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” și-a lansat site-ul oficial unde puteți găsi o mulțime de date despre echipa asociației și acțiunile și evenimentele pe care le-am organizat și urmează să le organizăm în viitor.

Totodată aveți și datele de contact pentru a putea lua legătura cu noi, iar pentru restul vă las pe fiecare să-l descoperiți mai mult.

Crearea acestui site reprezintă pentru noi o dovadă de transparență pentru a arăta tuturor cine suntem, ce facem, cu ce ne ocupăm și ceea ce am reușit noi până acum să realizăm. Am devenit, cu aceast eveniment și primul ONG local din Stâlpeni cu site propriu.

În continuare lăsăm deschis apelul la implicarea benevolă pentru comunitate și așteptăm alături de noi oamenii care vor să facă bine, care vor să ajute comunitatea sau doar să ajute, pur și simplu, alți oameni.

Suntem cu toții oameni buni și avem nevoie de cât mai mulți oameni buni alături de noi pentru a face și mai mult bine!!!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate