Am plantat si am respirat!

Scris de Daniel Dobrisan
798 vizualizari

Intrebarea cel mai des primita dupa ce am terminat actiunea de impadurire de zilele trecute a fost si inca este: „Cum a fost?”

A fost foarte tare, pot spune ca m-am simtit bine din toate punctele de vedere pentru ca am avut alaturi de mine o echipa minunata, o echipa de oameni buni care au reusit sa creeze o atmosfera perfecta.

Am avut si de munca, am reusit sa plantam 148 de arbori in aproximativ 2-3 ore, cu o singura pauza de masa, dar am avut un ritm bun, am avut spor si a fost totul in regula.

Per total, actiunea a fost un real succes, asta cel putin din punctul meu de vedere, pentru ca am atins principalul obiectiv pentru care s-a infiintat aceasta asociatie:

Am reusit sa strangem la un loc, oameni din domenii profesionale si cu simpatii politice diferite in beneficiul si in interesul exclusiv al comunitatii.

Despre micile nemultumiri cu privire la faptul ca actiunea s-a desfasurat in comuna Mihaesti si nu in comuna Stalpeni, am mai explicat in trecut de ce s-a ajuns la aceasta varianta, insa acum vreau sa scot in evidenta faptul ca am avut alaturi de noi doua persoane venite tocmai de la Topoloveni sa ne ajute. Si mi-au confirmat in felul acesta faptul ca, daca vrei sa faci bine, o poti face in orice loc, indiferent de imprejurimi.

Acum, despre viitoarea actiune a asociatiei „Stalpeni, comuna noastra!” nu voi spune decat faptul ca urmeaza ca in viitorul foarte apropiat sa fie depus un proiect de HCL pe zona invatamantului local, iar pe zona de mediu avem deja ceva planuri, planuri pe care inca nu le-am pus la punct, dar sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa anuntam un nou proiect benefic pentru comunitate.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate