[ IMPLICARE ] Am plantat copaci și anul acesta

Scris de Ionela Birea
415 vizualizari

Duminică, 20 noiembrie am reușit să ajung la o altă acțiune de plantare, de data asta cu Asociația TED Adventure în cadrul campaniei Plantăm Fapte Bune România. Pe o ploaie măruntă de toamnă, 250 oameni am plecat la 7 dimineața către Mărunței, jud Olt, pentru a planta salcie si salcâmi la alveolă.

Recunosc cu mâna pe inimă că pe vremea aia aș fi stat acasă, dar eram extrem de entuziasmată de ideea de a planta copaci. Nu știu dacă e un obicei preluat de la tata sau vreo dorință de a mă revanșa față de Pământ pentru hârtia, ori plasticul pe care le folosesc în fiecare an, dar mi se pare că fiecare dintre noi ar trebui să planteze măcar câte un copac anual.

Și cum pozele sunt mărturia supremă a oricărei acțiuni, acestea vă arată o mulțime de oameni faini, destul de mult noroi, o masă câmpeneasca cu o bunătate de fasole cu ciolan făcută la tuci și promisiunea că revenim și la anul.

Până atunci, la Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” ne facem planuri intense pentru decembrie, deci rămâneți aproape!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate