[ ONG ] Ajutor venit din partea ASCN, pentru o familie din Făget

Scris de Daniel Dobrisan
307 vizualizari

Alături de câțiva colegi din asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” am ajutat zilele trecute o familie din Făget, orașul Mioveni, la îndemnul colegului nostru, Nicolae Gheorghe.

Am primit din partea acestuia un mesaj pe grupul de whatsapp al asociației, alături de o postare a unei doamne din Făget, în care aceasta solicita ajutorul oamenilor de buna credință pentru a strânge lemne de foc, pentru că avea mare nevoie. Și orice altceva mai doresc oamenii să doneze.

După ce am luat decizia să facem ceva, am început să adunăm fiecare din bunurile proprii pe care le aveam pe acasă sau donate de către vecini: alimente, lemne, jucării și orice altceva ar mai fi putut fi de folos.

Am făcut pachetele, am strâns tot ce aveam și am plecat către Făget. Acolo i-am găsit pe David și pe bunicii săi care ne-au primit în curte, apoi am descărcat tot ceea ce aveam. Am mai stat puțin de vorbă și am aflat că problemele sunt mult mai multe decât știam noi. Apoi ne-am luat la revedere, promițându-le că ne vom mai întoarce.

Problema lemnelor de foc rămâne încă în picioare pentru că eforturile noastre i-au ajutat, însă nu pentru foarte mult timp. Așa că, zilele acesta am redactat și am trimis o solicitare către primăria Mioveni, în care cerem ajutorul în această privință.

Așa cum am spus-o și pe pagina de facebook, în cazul unui refuz din partea autoritatilor, va trebui să apelăm din nou la bunăvoința fiecăruia dintre dumneavoastră și sperăm că vom reuși să ajutăm această familie să treacă cu bine de iarna ce urmează să vină.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate