[FOTO] A fost reconstruit complet acoperișul casei incendiate din Stâlpeni

Scris de Daniel Dobrisan
602 vizualizari

În data de 30 iunie 2022 locuința unui cetățean al comunei Stâlpeni a fost incendiată așa cum Gazeta de Stâlpeni a relatat la acel moment într-un alt articol. Odată cu anunțarea acestei vești, comunitatea din Stâlpeni s-a mobilizat pentru a-și ajuta vecinul a cărui locuință fusese afectată.

Într-o primă fază, pentru refacerea acestei locuințe primarul comunei Stâlpeni, asociația „Stâlpeni, comuna noastră!” precum și mai mulți cetățeni au donat diverse sume de bani. Ulterior, după mai multe eforturi depuse de către Asociația „Mișcarea Sinergistă” din Timișoara s-au obținut mai multe sponsorizări pentru achiziționarea materialelor de construcție necesare, precum și pentru plata manoperei. Astăzi acoperișul este refăcut complet, așa cum puteți vedea și în imagini!

Tot acest proiect a fost un efort comun depus atât de persoane fizice cât și de mai multe entități juridice prin care, pe lângă ajutorul dat proprietarului acestei case, putem vorbi și despre un gest de umanitate și de o implicare civică colectivă pe care au arătat-o cetățenii comunei Stâlpeni.

Mulțumesc tuturor donatorilor, tuturor celor implicați și firmelor care au sponsorizat și au ajutat financiar refacerea acestui acoperiș.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate