[RECOMANDARE DE CARTE] „Terapie 1 la 1 cu Sinele Tău”, de Raluca Anton

Scris de Daniel Dobrisan
160 vizualizari

Astăzi doresc să împărtășesc cu voi o recomandare specială pentru o carte care a avut un impact semnificativ asupra mea și m-a însoțit într-o călătorie introspectivă valoroasă. Este vorba despre „Terapie 1 la 1 cu sinele tău” scrisă de talentata Raluca Anton.

Această carte nu este doar o lectură, ci o experiență de auto-descoperire profundă. Autorul, Raluca Anton, abordează subiectul relației noastre cu propriul corp și cu propria minte într-un mod captivant și sincer. Cartea este o sursă de înțelepciune și îndrumare pentru cei care se confruntă adesea cu autojudecăți dure și așteptări nerealiste.

În paginile ei, Raluca Anton ne îndeamnă să fim mai atenți la propriul corp, să îl ascultăm și să îi oferim ceea ce are nevoie cu adevărat – odihnă. Într-o lume agitată și plină de provocări, adesea ne pierdem în setarea constantă a obiectivelor și în căutarea succesului rapid, ignorând semnalele corpului nostru și nevoile sale fundamentale.

Cartea oferă tehnici și exerciții practice, extrase din experiența profesională a autoarei, pentru a ne ajuta să depășim provocările cotidiene cu blândețe și înțelegere. Raluca Anton explorează întrebări profunde precum de ce facem alegerile pe care le facem și care este motorul ce ne împinge să fim cine suntem.

Haideți să vedem descrierea acestei cărți:

  • „De ce fac alegerile pe care le fac?
  • Oare de ce am ajuns în punctul de azi al vieții mele?
  • Care este motorul care mă împinge să fiu cine sunt?
  • Ce anume mă duce spre direcții pe care aparent nu le pot controla?”

Ți-ai adresat și tu astfel de întrebări în diferite momente din viață?

Terapie 1 la 1 cu sinele tău” reprezintă o călăuză esențială în spațiul propriilor ființe. Autorul ne încurajează să înțelegem trecutul pentru a trăi confortabil în prezent și pentru a construi un viitor echilibrat și sănătos. Cu o abordare unică și prin indicații simple de auto-terapie, cartea oferă răspunsuri la întrebările frecvente ce ne macină mintea.

Cartea poate fi achiziționată online sau fizic din librăriile din țară. Sunt convins că „Terapie 1 la 1 cu sinele tău” va deveni o prezență semnificativă în biblioteca voastră și vă va ghida către o mai bună înțelegere a propriei ființe.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate