[RECOMANDARE DE CARTE] „Nu există copii răi”, de Janet Lansbury

Scris de Daniel Dobrisan
72 vizualizari

Dacă ești în căutarea unei cărți care să ofere perspective inovatoare în parenting, „Nu există copii răi” de Janet Lansbury este o alegere excelentă. Chiar dacă nu ai copii acum, ca și mine, este întotdeauna util să te pregătești pentru viitorul în care vei avea responsabilitatea de a crește și educa un copil.

Cartea explorează ideea că fiecare copil este o persoană în devenire și merită să fie tratat cu respect și înțelegere. Lansbury oferă nu doar teorie, ci și exemple practice și răspunsuri la dilemele părinților, transformând această carte într-un ghid practic de parenting.

Un aspect esențial pe care Lansbury îl subliniază este că comportamentul aparent „rău” al copiilor este adesea modul lor de a comunica nevoile și frustrările lor. Cartea încurajează părinții să ofere limite clare și să răspundă cu respect și blândețe la aceste semnale, contribuind astfel la o dezvoltare sănătoasă a copilului.

Prin experiența sa vastă și sfaturile practice oferite părinților, Janet Lansbury abordează parenting-ul într-un mod care să îți ofere încredere și înțelegere. Ea te încurajează să privești dincolo de comportamentul aparent dificil al copilului și să te concentrezi pe nevoile și emoțiile lor.

În final, „Nu există copii răi” este o carte esențială pentru toți cei interesați de educația copiilor și de dezvoltarea lor sănătoasă. Poți găsi această carte pe Libris, iar lectura ei îți va oferi o mulțime de învățăminte prețioase despre parenting și relația cu cei mici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate