FOTO-VIDEO Ce a ramas in urma potopului de la Stalpeni

Scris de Oana Diaconescu
1,mii vizualizari

Va prezentam intr-un articol anterior disperarea oamenilor din Pitigaia si modul cum au actionat autoritatile locale in fata inundatiei care s-a produs in cursul zilei de ieri.

In videoclipul si fotografiile alaturate va aratam ce a ramas in urma suvoaielor de apa. Desi oamenii au lucrat toata ziua de ieri, incercand cu toate mijloacele avute la indemana sa-si salveze gospodariile, se poate observa noroiul ramas, podetul distrus si drumul impracticabil, intr-un cuvant dezastrul cu care se confrunta acestia.

Neputinciosi, ei se intreaba: „Cat mai trebuie sa induram asa ceva?”

Cuvintele sunt de prisos!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate