Ședință ordinară a Consiliului Local Stâlpeni

Scris de Daniel Dobrisan
332 vizualizari

A fost publicat convocatorul ședinței ordinare a Consiliului Local Stâlpeni. Aceasta va avea loc săptămâna viitoare, în data de 30.06.2021, de la ora 16.30, la Căminul Cultural din Rădești.

De remarcat este faptul că ședința conține 9 puncte pe ordinea de zi, din care 8 sunt proiecte de hotărâre de consiliu local (7 inițiate de domnul primar al comunei Stâlpeni și unul de domnii consilieri ai filialei partidului Pro România Stâlpeni).

Iată textul convocatorului:

Având în vedere Dispoziția nr. 123 din 22.06.2021 a primarului comunei Stâlpeni, sunteți invitat să participați la ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Stâlpeni din 30.06.2021 ce va avea loc la sediul Căminului Cultural Rădești, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de HCL privind rectificarea bugetului local. Inițiator primarul comunei Stâlpeni. Comisiile de specialitate 1 și 3.
  2. Proiect de HCL privind aprobarea redeventei si a inchirierii actelor adiționale la contractile de concesiune încheiate între CL Sâlpeni și Cabinetele Medicale. Inițiator primarul comunei Stâlpeni. Comisiile de specialitate 1 și 3.
  3. Proiect de hotărâre privind completarea inventarului bunurilor aparținând domeniului public al Comunei Sâlpeni, județul Argeș. Inițiator primarul comunei Stâlpeni. Comisiile de specialitate 1,2 și 3.
  4. Proiect de HCL privind oportunitatea si caietul de sarcini pentru concesionarea direct a terenului situate în comuna Stâlpeni, zona „Blocuri Vechi”. Inițiator primarul comunei Stâlpeni. Comisiile de specialitate 1 și 3.
  5. Proiect de HCL privind aprobarea inchirierii prin licitație publică a spațiului situate în hala agroalimentară din Târgul Săptămânal Sțâlpeni. Inițiator primarul comunei Stâlpeni. Comisiile de specialitate 1 și 3.
  6. Proiect de HCL privind întocmirea documentației tehnico-economică la obiectivul de investiții „Construire teren multifunctional de sport la Școala Livezeni”. Inițiator primarul comunei Stâlpeni. Comisiile de specialitate 1 și 3.
  7. Proiect de HCL privind aprobarea extinderii sistemului de supraveghere video din comuna Stâlpeni, județul Argeș. Inițiator primarul comunei Stâlpeni. Comisiile de specialitate 2 și 3.
  8. Proiect de HCL privind compeltarea la HCL nr. 9/28.01.2021 privind desemnarea unor reprezentanți ai Consiliului Local Stâlpeni la SC APA SERV TOP STALPENI SRL. Initiatori: consiglieri Dumitru Constantin si Cutic Constantin. Comisiile de specialitate 2 si 3.
  9. Diverse.

Vă aduc la cunoștință, dragi cetățeni, că puteți participa la ședința de săptămâna viitoare în baza art. 138 alin. 2 lit. c) și anume:

„Caracterul public al ședințelor consiliului local este dat de c) posibilitatea cetățenilor cu domiciliul sau reședința în unitatea/subunitatea administrativ-teritorială respectivă de a asista la ședințele consiliului local și/sau de a le urmări pe internet, în condițiile regulamentului de organizare și funcționare a consiliului local.”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate