[VIDEO] România modernizată cu fonduri europene

Scris de Daniel Dobrisan
470 vizualizari

Câmpulung Muscel a fost premiat la Gala „România modernizată cu fonduri europene!” așa cum anunță doamna primar Elena Lasconi pe pagina sa oficială de facebook. Au fost premiate două primării din România:

  • Comuna Hilișeu Horia din Botoșani;
  • Municipiul Câmpulung Muscel din județul Argeș.

De precizat este și faptul că în competiție au intrat aproape 2.730 de proiecte din Programul Operațional Capacitate Umană.

Așadar Câmpulung Muscel reușește să obțină finanțare după finanțare pe proiecte europene cu doar un singur angajat pe acest domeniu și nu putem să nu ne gândim de ce alte primării cu echipe întregi nu reușesc să facă același lucru.

Păstrând aceeași linie, trebuie să spunem că Primăria din Câmpulung Muscel nu este singura primărie din țară care performează la atragerea de fonduri europene, avem și alte astfel de primării cum este cazul celei din Ciugud.

Cu toate acestea, putem admite faptul că în județul Argeș administrația publică din Câmpulung Muscel poate reprezenta un punct de reper și sperăm ca în viitor și Primăria Comunei Stâlpeni să acorde mai multă atenție atragerii de fonduri europene pentru a investi în comuna noastră.

 

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate