Proiect ce vizeaza administratorii institutiilor publice locale

Scris de Daniel Dobrisan
416 vizualizari

A fost depus un nou proiect de HCL la secretarul general al comunei Stalpeni ce are in vedere administratorii institutiilor publice locale.

Proiectul prevede modificarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Consiliului Local Stalpeni prin adaugarea unui alineat care ii va obliga pe sefii acestor institutii sa participe la sedintele ordinare ale Consiliului Local Stalpeni.

In acest caz, prin introducerea respectivului alineat, administratorul Societatii Apa Top-Serv Stalpeni SRL, precum si cel al Targului saptamanal vor trebui sa intocmeasca si sa prezinte la fiecare sedinta ordinara a Consiliului Local Stalpeni un raport cu privire la incasarile si cheltuielile inregistrate pe luna precedenta.

Proiectul urmeaza sa ajunga pe ordinea de zi a sedintei din luna februarie.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate