[DEZINTERES] Pachet alimentar gratuit pentru elevii din Țițești. La Stâlpeni, nu!

Scris de Daniel Dobrisan
773 vizualizari

Domnul Gheorghe Savu, primarul comunei Țițești, a publicat zilele trecute pe o rețea de socializare una dintre realizările sale și anume introducerea comunei Țițești într-un program pilot desfășurat de Guvernul României.

Programul desfășurat de guvern presupune oferirea unui pachet alimentar zilnic pentru toți preșcolarii și elevii din Țițești pe perioada desfășurării cursurilor, pe întreg anul școlar 2022-2023.

Astfel, primarul din Țițești, domnul Savu, a reușit să le ofere elevilor din comuna pe care dumnealui o conduce o masă gratuită elevilor, însă ce facem cu comuna noastră, ce facem cu comuna Stâlpeni?

Problema nu este lipsa de inițiativă, întrucât această inițiativă a fost propusă și la Stâlpeni în anul 2020 printr-un proiect de hotrârâre de Consiliu Local, depus și înregistrat la secretariatul primăriei Comunei Stâlpeni, cu nr. 4298/2020.

Așadar inițiativa de a oferi o masă gratuită elevilor a existat și în comuna noastră, a existat chiar și proiectul de hotărâre de consiliu, dar diferența, din păcate, este că spre deosebire de comuna Țițești, la noi nu a existat și voință politică.

Acestea fiind spuse, să sperăm că va apărea într-un final și la noi interesul pentru educație. Până atunci să-l felicităm pe domnul primar Gheorghe Savu pentru această realizare!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate