Nu cadeti in plasa!

Scris de Daniel Dobrisan
380 vizualizari

La ultima sedinta a Consiliului Local Stalpeni (28 ianuarie 2021) au fost votate doua proiecte propuse de opozitie ce priveau transparenta locala.

Pe langa asta, cuvantul de ordine a fost „colaborare” in sensul ca dupa 30 de ani de lipsa de comunicare, PSD s-a hotarat brusc ca vrea sa colaboreze cu celelalte partide.

Desigur ca putem acum sa lasam totul in urma si sa o lasam mai moale, sa incetam cu toata presiunea, sa ne facem ca nu vedem neregulile care se intampla, sa ne prefacem ca „e totul bine si frumos”.

Dar daca facem asta o sa ramanem surprinsi ca dupa ce PSD isi va atinge scopurile se va intoarce atitudinea de tipul „eu sunt seful, faceti numai cum va spun eu!” sau „cine sunteti voi sa puneti intrebari?”.

Nu uitati atitudinea pe care au afisat-o mereu cand au simtit puterea; nu uitati ca proiectul pe care l-au votat acum a fost propus acum un an si pana acum nu au vrut sa-l dezbata si sa l aprobe; nu uitati, oameni buni, toate astea si multe altele …

Asadar, din punctul meu de vedere colaborarea aceasta nu este o colaborare, este doar un ragaz pe care PSD-istii il vor pentru ca se simt incoltiti si sub presiune. Iar daca noi, ca opozitie civica sau politica ne oprim acum, vom cadea in plasa si vom avea multe de pierdut.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate