[ PNRR ] Proiectul UAT Stâlpeni C10‐I3‐1294 a fost selecționat pentru finanțare

Scris de Redacția
138 vizualizari

Așa cum scriam în gazetă acum câteva zile, proiectul depus de administrația locală Stâlpeni „Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale” nu a fost aprobat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în prima rundă de cereri de finanțare.

În cea de-a doua rundă, proiectul C10‐I3‐1294 în valoare de 529.879 lei fără TVA, respectiv de 630.556 lei cu TVA, depus de primăria Stâlpeni a primit aprobarea pentru finanțare.

Acest proiect se alătură altor două care au primit undă verde de finanțare anul acesta de la guvern, prin programul PNDL „Anghel Saligny”. Este vorba de modernizarea drumurilor comunale și de realizarea rețelei de canalizare în satul Livezeni.

Proiectul aprobat este important deoarece crește eficiența energetică a clădirii primăriei, iar datorită celor două stații electrice de încărcare prevăzute a se realiza se pot ulterior achiziționa microbuze școlare electrice, tot cu bani europeni.

Fără aceste stații de încărcare nu se aprobă programele de achiziție, iar Primăria Stâlpeni nu are în dotare niciun mijloc de transport școlar, fiind nevoită să contracteze acest serviciu din piața concurențială.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate