[ PNDL ] O nouă investiție în infrastructura de la… Țițești

Scris de Daniel Dobrisan
79 vizualizari

Primarul comunei Țițești, Gheorghe Savu, anunța înainte de finalul anului 2022 faptul că a semnat primul dintre cele 4 proiecte prin programul național „Anghel Saligny” și anume:„Modernizare drum de interes local în zona Golești, sat Țițești”.

Proiectul are o valoare totală de 1.600.946,96 de lei și urmează să fie folosit în scopul dezvoltării comunei Țițești, după cum spune domnul Gheorghe Savu:

„Infrastructura rutieră rămâne o prioritate pentru Administrația Locală Țițești.”

Același anunț a fost făcut și pe pagina PNL Argeș unde mai sunt prezentate și alte 2 primării din județul Argeș care au reușit să semneze contracte de finanțare tot pe același program de dezvoltare locală.

În ceea ce privește activitatea Primăriei comunei Stâlpeni nu a fost publicat niciun anunț cu privire la semnarea vreunui contract de finanțare din cele 5 depuse.

Foto: Facebook


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate