[INVESTIȚIE] Noi detalii despre sălile de sport de la Schitu Golești

Scris de Daniel Dobrisan
279 vizualizari

Primarul Vasile Tudorel Miriță a anunțat public zilele acestea noi detalii despre stadiul lucrărilor de la cele două săli de sport pe care acesta le construiește în comuna Schitu Golești.

„Lucrările la cele 2 săli de sport din comuna Schitu Golești, cu finanțare din bugetul de stat prin Compania Naționala de Investiții și, respectiv, cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional, au un stadiu de execuție de 95%.”

Totodată acesta le-a transmis locuitorilor și faptul că de această investiție se vor putea bucura atât elevii din comună, cât și amatorii de sport.

„În noul an școlar 2023-2024 elevii din Schitu Golești vor desfășura orele de educație fizică și sport în săli de sport moderne. De asemenea și amatorii de sport și mișcare din Schitu Golești și, nu numai, pot practica jocuri sportive, volei, baschet, handbal, tenis de câmp la Sala de sport din satul Schitu Golești.”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate