[ PNDL ] Investiție în comuna Budeasa prin programul „Anghel Saligny”

Scris de Daniel Dobrisan
66 vizualizari

Am scris data trecută despre primarul comunei Țițești care a reușit să semneze un proiect de infrastructură în valoare totală de 1.600.946,96 de lei prin programul Național „Anghel Saligny”, iar la finalul articolului am menționat faptul că primăria comunei Stâlpeni nu a anunțat semnarea vreunui proiect pe acest program.

M-am gândit inițial că poate exista un conflict pe criterii politice în ceea ce privește acordarea acestor finanțări, dar ulterior am citit un articol semnat de domnul Mihai Rachieru, primarul comunei Budeasa. Acesta a reușit să demareze astfel două proiecte prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primul dintre acestea se numește „Modernizare drumuri comunale în comuna Budeasa”, iar scopul este acela de a aduce la condiții europene șapte drumuri comunale, pe o lungime totală de 5351 m. Proiectul are o valoare totală de 8.913.530,16 lei.

Cel de-al doilea proiect se numește „Extinderea rețelei de canalizare în satele Budeasa Mare, Rogojina, Gălășești, Calotești, Valea Mărului din comuna Budeasa” și are o valoare totală de 11.734.496,30 lei. Extinderea rețelei publice de canalizare se întinde pe o lungime de 10.753 m pe drumul județean DJ 703K.

Așadar, oameni buni, indiferent că primăriile au o administrație locală liberală sau una social-democrată, Guvernul României a pus la dispoziție acest program național de investiții, iar primarii care și-au pus la punct documentația, au reușit să obțină investițiile necesare.

Foto: comunabudeasa.ro


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate