[ INVESTIȚII ] Exemplu de la Schitu Golești pentru Primăria Stâlpeni

Scris de Daniel Dobrisan
169 vizualizari

Într-un articol trecut am prezentat un proiect al domnului primar al comunei Țițești, un proiect pe tema educației în care elevilor li se oferă o masa gratuită. Astăzi vreau să vă prezint un alt proiect din apropierea comunei Stâlpeni.

Vasile Tudorel Miriță este primarul comunei Schitu Golești, iar una dintre investițiile sale făcute public recent este construirea unei săli de sport la Școala Gimnazială din comună.

Acesta spune că lucrările de construcție sunt în grafic, iar dacă totul decurge bine, în vară sala de sport va fi finalizată. De această investiție pot să se bucure elevii școlii, persoanele care doresc să practice mai multe sporturi, dar și cei interesați pentru organizarea anumitor evenimente publice.

Este o investiție în sport, în educație și am putea spune că și în sănătate, investiție finanțată de către CNI (Compania Națională de Investiții) și pentru care îl felicităm pe domnul primar.

Din păcate însă în comuna noastră, investițiile în sport sunt mai mult promise atâta timp cât la Liceul „I.C. Petrescu” Stâlpeni, care are nevoie de reparații urgențe pentru sala de sport, acest aspect nu se află pe agenda administrației locale și nici nu se discută măcar despre așa ceva.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate