Depolitizarea Targului Stalpeni

Scris de Daniel Dobrisan
478 vizualizari

Nu pot lasa toti sinecuristii de partid sa-si bata joc de agentii comerciali! De ce?

Pentru ca sunt agenti comerciali care se lupta, mai ales acum cu situatia pandemica, sa-si salveze afacerile, pentru unii acestea reprezentand singurul lor venit.

Pentru ca sunt oameni care si-au investit toate sursele de venit in propriile afaceri, chiar economiile de-o viata, indiferent ca e vorba de comertul cu haine, cu incaltaminte, cu fructe, cu legume, cu branza, lapte, cereale etc. Sunt oameni de bun simt, sunt oameni buni, care probabil in cateva ore bune de stat in frig in piata nu reusesc sa vanda nici jumatate din produsele expuse la vanzare.

Pentru ca, in conditiile astea nu pot, nu vreau sa renunt si nu voi accepta sa va bateti joc de agentii comerciali! Nu pot lasa toti sinecuristii de partid sa-si bata joc de agentii comerciali sau sa-i suprataxeze in conditiile in care nu li se pun la dispozitie prea multe avantaje.

Pentru ca nu voi accepta niciodata trocul sau bisnita prin care se percep produse de catre o persoana fizica in locul taxei, ori atitudinea sfidatoare a unor oameni pusi pe filiera politica sa administreze targul, atitudine dispretuitoare si aroganta la adresa agentilor comerciali.

Asadar, „dragi tovarasi”, nu voi renunta pana cand Targul Stalpeni nu va fi depolitizat, iar conducerea sa va fi inlocuita cu oameni competenti si capabili care sa aduca investitii, nu datorii!

Foto: facebook PSD Stalpeni


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate