Doi incarca, doi descarca

Scris de Mircea Petre
517 vizualizari

La fel ca in bancul cu nebunii care incarcau un camion in timp ce altii il descarcau, la Stalpeni, unii fac curatenie in timp ce altii murdaresc.

Nu a trecut nici o saptamana de cand un grup de tineri din Stalpeni inimosi, cu dragoste si respect pentru natura, au adunat printr-o actiune a ONG-ului „Stalpeni, comuna noastra! peste o suta de saci cu gunoaie din zavoiul ce bordeaza Raul Targului si inconstientii au si inceput, la randul lor, sa arunce iar, fix in aceleasi locuri, carute de resturi de prin curti.

Azi, unul dintre cetatenii satului Opresti, Sorin Tudose, a fost vazut de oamenii din sat carand gunoi cu o caruta legata de ATV-ul propriu, in zavoi, la locul numit La Cruce. Nu e prima data cand acest individ polueaza cu inconstienta zavoiul si cu siguranta, nu va fi nici ultima data, pentru ca la Primarie se stiu cei care arunca gunoaie, dar administratia nu vrea sa-i supere pe votanti.

Cum azi, doamna vice Machedon Nicoleta a fost informata de cazul cu pricina si chiar s-a deplasat cu masina la fata locului, asteptam ca de data asta Primaria sa-i „deranjeze” un pic pe infractori.

Pana atunci avem o intrebare: Sorin Tudose, mai batjocoresti mult natura si vecinii din sat?


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate